Meterkast - Elektra - Netwerk

 

Wij verzorgen uw complete elektrische installatie van aanpassingen van de meterkast tot complete vernieuwing van leidingen, wandcontactdozen en groepenkast. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met al uw wensen. Denk aan een uitbreiding van een perilex stopcontact voor een inductie kookplaat of stroomaanleg in de tuin. Is uw groepenkast aan vervanging toe? Wij plaatsen een geheel nieuwe kast zodat u weer helemaal voldoet aan de huidige eisen. Ook worden de steeds belangrijker wordende netwerkkabels niet vergeten. Hierbij is het mogelijk om op iedere verdieping een access point te plaatsen voor een perfecte dekking van het wifi signaal. U heeft (specifieke) wensen? Gebruik het contactformulier voor meer informatie.

Projecten

Toilet renovatie

 

Dit toilet heeft een complete makeover ondergaan. Alles is verwijderd, de riolering is aangepast van een staand toilet naar een hangtoilet. Hier is een nieuw gat gemaakt en in de kruipruimte is de originele riolering aangepast naar de nieuwe situatie. Tevens heeft hier een inspectie van de riolering plaatsgevonden en daar waar nodig gereparaeerd. De leidingen en afvoer van de wastafel zijn uit het zicht ontnomen. De ruimte is helemaal tot het plafond betegeld waarbij er gekozen is voor van een moderne accentmuur boven het inbouw reservoir. Het plafond is verlaagd en voorzien van een  energiezuinige LED inbouwspot. Tevens is de elektra vernieuwd en een nieuwe schakelaar gemonteerd. Het resultaat is een modern toilet.

IKEA montage service

 

Geen tijd? Te moeilijk? Of misschien gewoon al teveel meubelen in elkaar gezet? Wij monteren voor u op een snelle en professionele manier uw IKEA meubelen. U laat ze bezorgen, wij zetten ze in elkaar.